Arrangement

Zin Magazine


Speciaal voor onze lezers van Zin Magazine hebben wij een ontspannende actie! Kom nu heel voordelig genieten van een dagje wellness bij de Zwaluwhoeve. In het restaurant ontvang je een lekker kopje koffie of thee en je kan deelnemen aan een Klankschaalsessie. 

Deze actie is te reserveren van 17 oktober tot en met 15 december 2019 en je kan online reserveren voor een datum tussen 17 oktober tot en met 16 februari 2020.

Voorwaarden

 

  • Deze actie is te reserveren van 17 oktober tot en met 15 december 2019 en je kan online reserveren voor een datum tussen 17 oktober tot en met 16 februari 2020.
  • Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van de gewenste datum staat de exacte prijs.
  • Exclusief toeslag op vrijdag, zaterdag, zondag en in de kerstvakantie (21-12-2019 t/m 05-01-2020).
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
  • Badjas en handdoeken zijn te huur en slippers kan je kopen bij receptie.
  • Dit entree/arrangement kan alleen online gereserveerd worden voor de prijzen die weergegeven worden in de agenda. Bij de receptie wordt een andere prijs gehanteerd.  
  • Entreevouchers en/of e-tickets kunnen bij dit entree/arrangement niet worden ingewisseld. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de werkwijze op de Voucher en/of e-ticket.
  • Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Reserveer jouw arrangement

17. 50 p.p.

Ontdek het arrangement

Koffie of thee

Inclusief


Wake up and smell... the coffee! Of je nu liever gelijk de sauna instapt of je dagje wellness start in het restaurant, een kopje koffie of thee is op elk moment van de dag genieten.

Ontdek een klankschaalsessie

Inclusief


Maak kennis met de Klankschaalsessie tijdens jouw dagje wellness. Een eeuwenoud ritueel met geweldige klanken. Geniet tijdens deze 20 minuten durende sessie van verschillende klanken wat resulteert dat lichaam en geest in balans worden gebracht.