Warme Winterspecials

De winter komt eraan! Geniet tijdens jouw dagje winterwellness van de warmste sauna's, fijnste baden en neem een ontspannende break in één van onze restaurants. Profiteer deze winter van onze Warme Winterspecials!

Kerst takje

Ontdek de Warme Winterspecials

Pak even dat moment voor jezelf, laat je in de watten leggen en ga volledig uitgerust het nieuwe jaar in! Warm op en geniet van een heerlijk dagje of avondje wellness met de voordelige Warme Winterspecials.

Culinaire Winter Special
€32,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Plategerecht naar keuze

Meer info en reserveren

Winter Avond Special
€13,50 p.p.

  • Avondentree van 16:30 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Winters Genieten
€19,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Geef ontspanning cadeau en ontvang tijdelijk een wellnessentree!

Opzoek naar een cadeau voor de feestdagen? Verras jouw vriend/vriendin, geliefde of familielid met een dagje sauna! Een ultiem cadeau waar ontspanning voorop staat. Een Wellness Giftcard bestel je al vanaf €10,-. Wie ga jij verrassen? 

Feestdagenactie: ontvang nu tijdelijk een wellnessentree cadeau bij aankoop van een Wellness Giftcard vanaf €50,-.

Bekijk de actie

Rondje sauna of opgieting?

Wandel door de tuin en neem plaats in één van de sauna's van de Boomgaard. Geniet van een prettige temperatuur en de geur van appel of kers. Een ontspannende toevoeging aan jouw dagje winterwellness: Een Opgieting! Onze opgietingen worden begeleid door ervaren saunameesters.

Ontdek alle sauna's

Een magisch gevoel

Ontdek het heerlijke Kruidenbad! Ontspan in het warme water en kom heerlijk tot rust en geniet van heerlijke geuren. Ben je graag buiten? Geniet van de frisse winterlucht terwijl je drijft in het Zoutwaterbad of kom bubbelen in één van onze Whirlpools of Hottubs.

Ontdek alle baden

Ontspannen de winter in

2019 is bijna voorbij. Maak de laatste maand van het jaar extra speciaal met een dagje winterwellness met jouw partner of vriend(in). Kruip met een goed boek in één van de Relaxruimtes of klets gezellig bij in één van onze restaurants onder het genot van een hapje en een drankje.

Ontdek jouw Winterspecial

The magic of winter

Bekijk ook de December Deals