BeWellness


Zwaluwhoeve maakt deel uit van BeWellness, een overkoepelend merk dat streeft naar de ultieme wellnesservaring. Samen met Wellness Instituut en Wellness Giftcard biedt BeWellness diverse mogelijkheden aan. Ontdek de uitgebreide faciliteiten en bijzondere rituelen in ons resort. Zwaluwhoeve staat erom bekend gasten de mogelijkheid te bieden om te ontspannen en zichzelf helemaal te laten verwennen. 

Ontdek meer

Pure ontspanning

In een wereld die voortdurend in beweging is, worden we overspoeld door activiteiten en verplichtingen. Het vinden van tijd voor jezelf is essentieel geworden in deze drukke wereld. Een dagje bij Zwaluwhoeve geeft je de kans om je lichaam en geest te voeden met welverdiende rust en verwennerij.

Be HEALTHY, BE RELAXED, BE WELL

Een bezoek aan de wellness is niet alleen een traktatie, maar ook van groot belang voor je algehele welzijn. Onderzoek toont aan dat ontspannen in de wellness stress vermindert, de bloeddruk verlaagt en het immuunsysteem versterkt. Ervaar deze voordelen zelf bij Zwaluwhoeve.

Bewellness resorts

BeWellness is meer dan alleen een naam; het is een belofte aan onze gasten voor een dag vol ontspanning en verwennerij. Met resorts onderverdeeld in Classic, Deluxe en Exclusive, biedt BeWellness voor ieder wat wils. Van de comfortabele en gastvrije sfeer tot aan de exclusieve en persoonlijke service. 

Waar wellness en natuur samenkomen.


Classic resorts v2

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

CLASSIC RESORTS

Deluxe resortsBEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

DELUXE RESORTS

Exclusive resorts

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Geniet van een ware wellnesservaring op sterrenniveau bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar persoonlijke service en een gastvrije beleving van topkwaliteit.

EXCLUSIVE RESORTS