Praktische informatie


Bekijk alle informatie over de badkledingdagen, openingstijden, hoe je je reservering kan wijzigen en vind meer praktische informatie voor jouw bezoek. Uiteraard kan je ook de veelgestelde vragen lezen op onze website. 

Overige praktische informatie


Parkeren

Ons resort beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden. Naast onze parkeergelegenheden rondom het wellnessresort beschikken wij over een extra parkeerterrein welke aangeduid wordt met P3.

Rolstoeltoegankelijkheid

Ons wellnessresort is rolstoeltoegankelijk. Wij beschikken over een invalide kleedruimte op de begane grond en de meeste faciliteiten zijn te vinden op de begane grond of in de tuin. Een aantal faciliteiten zijn alleen wel per trap bereikbaar. Onze baden beschikken niet over een tillift. Je dient je eigen rolstoel mee te nemen.

Kluisjes

Alle gasten ontvangen een polsbandje voor een kluisje. Check altijd of het kluisje goed is afgesloten en laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. Het gebruik van een telefoon of tablet is binnen het resort niet toegestaan. Wil je een e-reader meenemen? De receptiemedewerkers beoordelen bij inchecken graag of deze mee naar binnen genomen mag worden.

Betaalmogelijkheden

Tijdens het reserveringsproces kan je de betaling voldoen via iDEAL of creditcard. Bij vertrek lever je je polsbandje, waar alle consumpties op worden gezet, in en voldoe je de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos. Betaal je met de Wellness Giftcard? Vergeet dan ook niet om de giftcard mee te nemen bij jouw bezoek aan ons resort.

Reserveren

Wij raden onze gasten aan om tijdig te reserveren, dit om eventuele teleurstelling te voorkomen. Per dag kunnen wij een beperkt aantal gasten verwelkomen. Houd je aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd van jouw reservering.

Reserveer hier je dagje sauna

Gevonden voorwerpen

Check altijd goed voordat je het resort verlaat of je niets bent vergeten. Ben je achteraf toch wat vergeten? Vul dan ons contactformulier in op onze website. Geef hierbij zoveel mogelijk informatie. Indien wij iets gevonden hebben nemen we contact met je op.

Contactformulier