Praktische informatie


Ontdek op deze pagina alles wat je voor jouw dagje wellness bij de Zwaluwhoeve moet weten. Een perfecte voorbereiding voor jouw saunadag. 

Bekijk wanneer het badkledingdag is, de openingstijden, hoe je je reservering kan wijzigen en vind meer praktische informatie voor jouw bezoek. 

Overige praktische informatie


Hier vind je meer informatie over het wellness resort zelf. Zoals welke parkeermogelijkheden zijn er, is het resort rolstoeltoegankelijk en hoe werkt een dagje wellness met de betaling. Zorg ervoor dat jij optimaal bent voorbereid voor een ontspannen dagje sauna. 

Parkeren

Ons resort beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden. Naast onze parkeergelegenheden rondom het wellnessresort beschikken wij over een extra parkeerterrein welke aangeduid wordt met P3.

Rolstoeltoegankelijkheid

Ons wellnessresort is rolstoeltoegankelijk. Wij beschikken over een invalide kleedruimte op de begane grond en de meeste faciliteiten zijn te vinden op de begane grond of in de tuin. Een aantal faciliteiten zijn alleen wel per trap bereikbaar. Onze baden beschikken niet over een tillift. Je dient je eigen rolstoel mee te nemen.

Kluisjes

Alle gasten ontvangen bij het inchecken een polsbandje voor een kluisje. In het kluisje kunnen de persoonlijke spullen in worden opgeborgen. 
Check altijd of het kluisje goed is afgesloten. 

Betaalmogelijkheden

Er is een mogelijkheid om direct tijdens het reserveringsproces de reservering te voldoen via iDEAL of creditcard. Wil je dit liever niet? Je kan ook achteraf betalen, hiervoor wordt eenmalig een toeslag in rekening gebracht € 2,95 per reservering.

Reserveren

Het is verstandig om vooraf te reserveren. Zo ben je verzekerd van een bezoek aan ons resort. Wil je gebruik maken van een actie, voucher en/of e-ticket dan is online reserveren vooraf verplicht. Reserveren is op basis van beschikbaarheid. Let op: je kan tot maximaal 21.00 uur inchecken in ons wellnessresort.

Reserveer hier je dagje sauna

Gevonden voorwerpen

Check altijd goed voordat je het resort verlaat of je niets bent vergeten. Ben je achteraf toch wat vergeten? Vul dan ons contactformulier in op onze website. Geef hierbij zoveel mogelijk informatie. Indien wij iets gevonden hebben nemen we contact met je op.

Contactformulier