Praktische informatie


Bekijk alle informatie over de badkledingdagen, openingstijden, hoe je je reservering kan wijzigen en vind meer praktische informatie voor jouw bezoek. Uiteraard kan je ook de veelgestelde vragen lezen op onze website. 

Overige praktische informatie


Hier vind je meer informatie over het wellness resort zelf. Zoals welke parkeermogelijkheden zijn er, is het resort rolstoeltoegankelijk en hoe werkt een dagje wellness met de betaling. Zorg ervoor dat jij optimaal bent voorbereid voor een ontspannen dagje sauna. 

Parkeren

Ons resort beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden. Naast onze parkeergelegenheden rondom het wellnessresort beschikken wij over een extra parkeerterrein welke aangeduid wordt met P3.

Rolstoeltoegankelijkheid

Ons wellnessresort is rolstoeltoegankelijk. Wij beschikken over een invalide kleedruimte op de begane grond en de meeste faciliteiten zijn te vinden op de begane grond of in de tuin. Een aantal faciliteiten zijn alleen wel per trap bereikbaar. Onze baden beschikken niet over een tillift. Je dient je eigen rolstoel mee te nemen.

Kluisjes

Alle gasten ontvangen bij het inchecken een polsbandje voor een kluisje. In het kluisje kunnen de persoonlijke spullen in worden opgeborgen. 
Check altijd of het kluisje goed is afgesloten. 

Betaalmogelijkheden

Je kan tijdens het reserveringsproces de reservering voldoen via iDEAL of creditcard. Bij vertrek lever je je polsbandje, waar alle consumpties op worden gezet, in en voldoe je de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos.

Reserveren

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het verplicht om vooraf te reserveren. Per dag kunnen wij een beperkt aantal gasten verwelkomen. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. Houd je aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd van jouw reservering.

Reserveer hier je dagje sauna

Gevonden voorwerpen

Check altijd goed voordat je het resort verlaat of je niets bent vergeten. Ben je achteraf toch wat vergeten? Vul dan ons contactformulier in op onze website. Geef hierbij zoveel mogelijk informatie. Indien wij iets gevonden hebben nemen we contact met je op.

Contactformulier