ONS GOEDE DOEL


Alle BeWellness resorts steunen jaarlijks een goed doel. Dit jaar steunen wij als goed doel het Nationaal Ouderenfonds*. Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland door eenzaamheid aan te pakken en ouderen die alleen zijn samen te brengen met activiteiten. Bij de receptie kan je als gast een donatie doen in de daarvoor bestemde donatiepot.

'Ouder worden doe je samen' 

*en enkele lokale goede doelen

Ouderenfonds logo liggend 2x

HET NATIONAAL OUDERENFONDS

Doneer tijdens jouw saunabezoek aan het Ouderenfonds en pak eenzaamheid onder ouderen aan door ontmoetingen mogelijk te maken. Help jij mee?

OUDER WORDEN DOE JE SAMEN

Het Nationaal Ouderenfonds helpt ouderen door activiteiten te organiseren waar zij elkaar ontmoeten, zodat geen oudere alleen achterblijft. Projecten zoals de PlusBus, OldStars en de onvergetelijke stranddagen geven 65-plussers sociaal contact vandaag en een sterk netwerk voor de toekomst.

HET NATIONAAL OUDERENFONDS

Het Nationaal Ouderenfonds is een goed doel wat eenzaamheid onder ouderen aanpakt door te doen. Samen bouwen we aan een wereld waarin geen enkele oudere eenzaam hoeft te zijn. BeWellness resorts waar Zwaluwhoeve onderdeel van is helpt hierbij. Want ouder worden doe je samen!