Sauna Familiedag


We organiseren deze zomer iets bijzonders voor gezinnen: de familiedagen! Geniet samen met je kind(eren) van een unieke wellness-ervaring in badkleding. Maak herinneringen terwijl jullie genieten van sauna's, baden en rituelen in een ontspannen omgeving. Een feestje voor het hele gezin!

Bekijk de arrangementen

Voor wie?

Onze Sauna Familiedagen zijn speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma A en B. Kinderen tot en met 14 jaar moeten altijd onder begeleiding van een volwassene zijn. Ook zonder kinderen ben je op de familiedagen van harte welkom. Het dragen van badkleding is verplicht op deze familiedagen.

Wanneer is er familiedag?

Op de familiedagen zijn er aangepaste openingstijden. We zijn deze dagen geopend van 10:00 tot 21:00 uur. Op deze woensdagen in juli en augustus vinden de familiedagen plaats:

Juli 17 24 31
Aug 7 14 21

Ontspan samen

Een feest voor het hele gezin

Geniet van een rustige en ontspannen familiedag in de sauna bij Zwaluwhoeve. Tijdens deze speciale dagen zijn kinderen van harte welkom en worden er leuke aanpassingen gedaan om het voor iedereen aangenaam te maken. Denk aan kindvriendelijke wellnessrituelen en behandelingen en mini-wellness workshops. Uiteraard wordt er in het restaurant ook aan de kinderen gedacht en zijn er speciale kindermenu's, ijsjes en andere lekkernijen verkrijgbaar. Het is verplicht om badkleding te dragen. Er is extra toezicht bij de zwembaden maar er zijn geen continue badmeesters aanwezig. Hoewel stilte niet vereist is, blijft de focus op rust en ontspanning. Mede daarom zijn attributen en speelgoed in de baden niet toegestaan.

Wat moet ik meenemen?

Voor een dagje wellness heb je het volgende nodig:

  • Groot badlaken, 2 handdoeken*
  • Badjas en badslippers*
  • Flesje water
  • Eventueel: een tijdschrift/boek
  • Badkleding (familiedagen zijn in badkleding)

*Een badjas, slippers en handdoek zijn ook te huur of te koop bij de receptie voor volwassenen. Badjassen en slippers zijn niet beschikbaar in kindermaten, kinderen moeten deze dus zelf meenemen.

Arrangementen


Je kan een familiedag reserveren met een regulier arrangement, entree of een e-ticket verzilveren. We bieden op deze dag ook voordelige arrangementen en entrees aan om jouw familiedag compleet te maken. Elk arrangement is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat zowel volwassenen als kinderen een onvergetelijke tijd hebben. Per persoon boek je een arrangement, kinderen boeken dus ook een entree of arrangement.

Entree Sauna Familiedag

- Entree vanaf 10:00 uur op familiedag

17. 50p.p.

Meer info Reserveren

Sauna Familiedag Special

- Entree vanaf 10:00 uur op familiedag
- Non-alcoholische consumptie
- Kindermenu of belegd broodje naar keuze

 

30. 50p.p.

Meer info Reserveren

Ontspannen met je gezin