Wellnessrituelen: een echte beleving!


Ervaar met de wellnessritueelen een compleet dagje wellness. Geniet van korte massages, rustgevende geluiden en unieke geuren. Ontdek ook de do it yourself-rituelen en geef jouw huid een extra boost.

Ontdek de do it yourself rituelen

De Do it yourself rituelen zijn geen groepssessies. Deze rituelen kan je op ieder gewenst moment toepassen tijdens jouw dagje wellness. Naast de Do it yourself rituelen zijn er ook rituelen voor thuis (at home). Dit is een setje wat je mee naar huis neemt voor een heerlijke sauna beleving thuis!

Zonnebank

Do it yourself Hamam

Do it yourself Facial

Do it yourself Spa Care

Do it yourself Revital

Do it yourself Skinbalance

 

Ontdek de wellnessrituelen

Verwen jezelf met een groepsritueel tijdens jouw saunadag. Er zijn meerdere groepsrituelen met een korte massage die door een medewerker worden uitgevoerd. Reserveren voor een dagje wellness en een wellnessritueel is verplicht.

Arinma ritueel

Sakura ritueel

Muscle Relieve ritueel

Rozen ritueel

Fresh Banja ritueel

Snoezel ritueel

Detox ritueel

Klankschaal ritueel

Arrangementen voor een compleet dagje wellness

Speciaal voor jou hebben we arrangementen samengesteld zodat je extra voordelig kunt genieten van een ultiem dagje wellness vol beleving.

Spa Culinair

Vanaf 64. 95p.p.

Meer info Reserveren

Wellness Lunch

Vanaf 45. 50p.p.

Meer info Reserveren

Dagje offline

Ga tijdens een dagje echt even 100% offline. Geen prikkels van buitenaf door berichten op je telefoon want deze ligt in jouw kluisje. Laat de dagelijkse stress even helemaal van je afglijden en ontspan volledig.

Reserveer jouw dagje wellness

Ontstressen

Breng lichaam en geest weer in balans. Verwen jezelf met een ritueel waardoor jij je helemaal kan ontspannen. Laat de dagelijkse stress even helemaal los. Zorg voor dat extra effect zodat je er weer tegen aan kan. 

Ontdek de arrangementen