Ontspan in alle luxe en ontdek de prachtige tuin


Geniet van maar liefst 16 verschillende sauna's, ontspan in één van de baden en kom tot rust in de relaxruimtes. Ontdek wat je allemaal kan doen tijdens jouw dagje wellness en de praktische informatie. Zorg voor een goede voorbereiding en bekijk de plattegrond. 

Vanwege het coronavirus hebben wij diverse maatregelen getroffen zodat jij écht kunt genieten van een ontspannen dagje wellness. Bekijk direct de maatregelen.

Onze restaurants zijn tot nader order gesloten. Je kan hier plaatsnemen om even uit te rusten. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken te nuttigen in ons restaurant. Wel hebben wij een Take Away mogelijkheid en zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en een candybar(s). Zo kan je tijdens jouw saunabezoek toch eten en drinken.

Ontdek de faciliteiten van Zwaluwhoeve en proef alvast de sfeer van de sauna's en baden.

Faciliteiten bij Zwaluwhoeve

Zwaluwhoeve is een ruim resort met vele sauna- en wellnessfaciliteiten voor een ultiem dagje pure ontspanning. Ontdek voor jouw bezoek alle luxe faciliteiten zoals het Zoutwaterbad, de Zoutsteensauna en Zwaluwhoeve Beach.

Zwaluwhoeve | Beach 1
Zoutwaterbad | Zwaluwhoeve
Dagje wellness bij de Zwaluwhoeve
Puntsauna lente | Zwaluwhoeve
Zonneweide | Zwaluwhoeve
Dagje wellness bij de Zwaluwhoeve
Dagje wellness bij de Zwaluwhoeve
Culinaire markt | Zwaluwhoeve
Boomgaard Zwaluwhoeve | Nieuwe Kelosauna's overzicht
Dagje wellness bij de Zwaluwhoeve
Dagje wellness bij de Zwaluwhoeve

Ontdek de restaurants

Het is van belang om tijdens jouw dagje wellness goed te eten en te drinken. Je kan dagelijks terecht bij de Culinaire Markt voor heerlijke gerechten. Laat jezelf verrassen door de ruime keuze en pak jouw relax momentje. 

Praktische informatie

Kom meer te weten over sauna en wellness. Ontdek wat je mee moeten nemen naar de sauna en wat je kan verwachten van een saunadag.

Badkledingdagen 

Wekelijks worden er verschillende badkledingdagen aangeboden. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend bij Zwaluwhoeve? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat.

Meer informatie

Entreeprijzen

Wij zijn vanaf woensdag 19 augustus 2020 geopend. Vanwege de maatregelen die zijn getroffen i.v.m. het coronavirus kan je uitsluitend een arrangement of Voucher reserveren.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Op feestdagen kunnen deze tijden afwijken. 

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in