Ontspan in alle luxe en ontdek de prachtige tuin


Geniet van maar liefst 16 verschillende sauna's, ontspan in één van de baden en kom tot rust in de relaxruimtes. Ontdek wat je allemaal kan doen tijdens jouw dagje wellness en de praktische informatie. Zorg voor een goede voorbereiding en bekijk de plattegrond. 

Win een dagje wellness voor twee personen!

Wij hebben letters verstopt in de virtuele tour door het resort. In elke ruimte zijn informatiepunten waar je op kunt klikken om meer te lezen over de faciliteit, maar sommige informatiepunten bevatten nu een letter. Heb jij de elf letters gevonden en daar een woord van kunnen maken? Stuur jouw antwoord in en maak kans op een dagje wellness voor twee personen. Meedoen is mogelijk t/m 31 januari 2022 en de winnaar krijgt een bericht op dinsdag 1 februari 2022.

Antwoord inzenden

Faciliteiten bij Zwaluwhoeve

Zwaluwhoeve is een ruim resort met vele sauna- en wellnessfaciliteiten voor een ultiem dagje pure ontspanning. Ontdek voor jouw bezoek alle luxe faciliteiten zoals het Zoutwaterbad, de Zoutsteensauna en Zwaluwhoeve Beach.

Ontdek de restaurants

Het is van belang om tijdens jouw dagje wellness goed te eten en te drinken. Je kan dagelijks terecht bij de Culinaire Markt voor heerlijke gerechten. Laat jezelf verrassen door de ruime keuze en pak jouw relax momentje. 

Praktische informatie

Kom meer te weten over sauna en wellness. Ontdek wat je mee moeten nemen naar de sauna en wat je kan verwachten van een saunadag.

Badkledingdagen 

Wekelijks worden er verschillende badkledingdagen aangeboden. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend bij Zwaluwhoeve? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat.

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Op feestdagen kunnen deze tijden afwijken. 

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in