Eerste keer naar de sauna


Ben je nog niet eerder naar een sauna en wellnessresort geweest en ben je benieuwd of het wat voor jou is? Ons wellnessresort is ideaal voor een eerste bezoek aan de sauna. Ontdek op deze pagina wat je mee moet nemen. Ga je op een normale dag naakt of op badkledingdag en wat kan je verwachten

Bekijk meer informatie over de entreeprijzen, arrangementen en de openingstijden. 

Wat moet ik meenemen

Voor jouw dagje wellness adviseren we je het volgende mee te nemen:

  • Badlaken, groot genoeg waar je helemaal op kunt liggen
  • Eén of twee extra handdoek(en), een badjas, slippers
  • Badkleding (alleen als je op badkledingdag komt)

Naakt of in badkleding?

Voor velen is het in het begin een vreemd idee om helemaal naakt door het resort te lopen. Voor sommigen is dit zelfs een reden om niet te gaan. Hartstikke zonde, je bent namelijk tijdens jouw dagje wellness bijna niet naakt. Het is heel gebruikelijk om een badjas aan te trekken of handdoek om te slaan als je uit een bad of sauna komt. In de restaurants is het verplicht om een badjas aan te hebben. Kortom, tijdens jouw dagje wellness ben je bijna niet naakt. 

Jouw verwachting

Het wellnessresort is zo ingericht dat je hier een hele dag heerlijk kunt vertoeven. Het uitgebreide aanbod aan sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten geven je het ultieme saunagevoel. Je kunt alvast een kijkje nemen op onze faciliteiten of Beleef ZwaluwhoeveOnze gastvrouwen geven je graag een uitgebreide rondleiding door het resort en geven je handige tips voor jouw dagje wellness. Zo begint jouw dagje wellness al heel ontspannen.