Eerste keer naar de sauna


Heb je nog geen ervaring met sauna en wellness? Ons wellnessresort is ideaal voor een eerste saunabezoek. Ontdek alle informatie over wat je mee moet nemen, naakt of badkleding en wat je kan verwachten.

Reserveer hier je dagje sauna

Badkleding

Wanneer je de eerste keer naar de sauna gaat, kan het soms spannend zijn om naakt te gaan. Daarom hebben wij speciale badkledingdagen. Zo kan je toch genieten van een heerlijk ontspannen dagje wellness. 

Bekijk de badkledingdagen

Naakt

Wist je dat je tijdens een dagje wellness bijna niet naakt rondloopt? Het is heel gebruikelijk om een badjas aan te trekken of handdoek om te slaan als je uit een bad of sauna komt. In het restaurant is het zelfs verplicht om een badjas aan te hebben.

Lees meer

Wat moet ik meenemen

Voor jouw dagje wellness adviseren we je het volgende mee te nemen:

  • Badlaken, groot genoeg waar je helemaal op kunt liggen
  • Eén of twee extra handdoek(en), een badjas, slippers
  • Badkleding (alleen als je op badkledingdag komt)
  • Een flesje water
  • Iets te lezen als je dat fijn vindt

Handdoeken en een badjas kan je ook huren bij de receptie. Slippers zijn uitsluitend te koop i.v.m. hygiëne.

Meer praktische informatie

Rondje sauna

Wanneer je voor het eerst naar de sauna gaat, heb je waarschijnlijk veel vragen over hoe een dagje sauna werkt. Moet je vooraf douchen? Kan je het beste gaan liggen of zitten? Kan je meerdere sauna's achter elkaar bezoeken?

Speciaal voor jou hebben wij dan ook een saunaroute ontwikkeld zodat je optimaal kan genieten. Je hoeft je hier niet aan te houden. Het is een hulpmiddel zodat jij alles uit jouw dagje wellness kan halen. Belangrijk is dat je heerlijk gaat genieten, dus doe vooral waar jij je goed bij voelt! Heb je vragen dan kan je altijd bij onze medewerkers terecht.

Bekijk de saunaroute

Wat kost een dagje sauna?

Een dagje sauna kan je zo duur maken als je zelf wilt. Allereerst betaal je geld voor de entree, vervolgens kan je zelf bepalen hoe je jouw dagje wellness wilt laten verlopen.

Wil je ook een behandeling, een wellnessritueel en/of iets te eten en te drinken? Dan is een arrangement vaak de voordelige keuze. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties in jouw inbox.

Bekijk de entreeprijzen

Wat kan ik allemaal doen?

Het wellnessresort is zo ingericht dat je een hele dag heerlijk kan ontspannen. Onze wellnessfaciliteiten geven je het ultieme saunagevoel. Bovendien kan je deelnemen aan het gratis belevingsprogramma, een behandeling of wellnessritueel bijboeken en genieten van heerlijke maaltijden in ons restaurant.

Vraag onze gastvrouwen om een rondleiding of handige tips voor jouw dagje wellness. Zo begint jouw dagje wellness al heel ontspannen.

Beleef Zwaluwhoeve

Veelgestelde vragen

We hopen het grootste deel van jouw vragen al te hebben beantwoord, maar het kan zijn dat je vragen hebt waar je nog geen antwoord op hebt kunnen vinden. Om jou zo goed mogelijk te helpen, hebben we een groot aantal van onze veelgestelde vragen voor je op een rij gezet.

Kan je geen antwoord vinden op jouw vraag dan kan je rechtstreeks contact met ons opnemen via Facebook Messenger of ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze arrangementen

After Work

Vanaf 45. 50p.p.

Meer info Reserveren