Saunaroute: haal het meest uit jouw dagje wellness


Ga je niet vaak of voor het eerst naar de sauna sauna? Wij hebben speciaal voor jou een saunaroute ontwikkeld, zodat je optimaal kunt genieten van jouw dagje sauna.

Reserveer hier je dagje sauna

Sauna's

Bij de Zwaluwhoeve vind je een groot aantal sauna´s. Wij begrijpen dat het om die reden soms lastig is om te bepalen in welke sauna´s je wil ontspannen, helemaal wanneer je niet zo veel ervaring hebt. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Sauna's voor beginners

Bekijk de sauna's die geschikt zijn voor jouw eerste saunabezoek. Deze sauna's hebben een lage temperatuur tot en met 50°C en zijn daarom zeer geschikt of als start van jouw saunadag.

Sauna's voor beginners

Sauna's voor gevorderden

Deze saunacabines zijn zeer geschikt wanneer je vaker naar de sauna gaat. Of wanneer je lichaam gewend is aan de hoge temperaturen. Ontdek de sauna's met een gemiddelde temperatuur tussen de 70°C en 75°C.

Sauna's voor gevorderden

Sauna's voor experts

Wil je de échte uitdaging aangaan? De sauna's voor experts zijn speciaal geselecteerd vanwege de hoge temperatuur. Ontdek de diverse saunacabines met een gemiddelde temperatuur vanaf 80°C.

Sauna's voor experts

Compleet saunarondje

Een saunarondje is met alleen sauna's niet compleet. Zwaluwhoeve biedt daarom nog veel meer mogelijkheden voor pure ontspanning. Wat dacht je van rustruimtes, een voetenbad en afkoelmogelijkheden?

Afkoelen

Afkoelen nadat je in een sauna hebt gezeten/gelegen is erg belangrijk. Bij afkoelen denk je al snel aan een stortemmer of een dompelbad, maar bij Zwaluwhoeve hebben wij ook neveldouches waar je verkoeling kan vinden.

Afkoelmogelijkheden

Eten & drinken

Tussen de saunarondes door is het belangrijk dat je voldoende drinkt. Je verliest veel vocht en daarnaast ook veel mineralen. Bezoek daarom ook eens ons selfservice restaurant de Culinaire Markt voor een heerlijke maaltijd en een verfrissend drankje.

Restaurant

Warme baden

Wil je heerlijk ontspannen, maar even niet in de sauna? Kom floaten in ons Zoutwaterbad, zwemmen in onze verwarmde baden of relaxen in de hottubs, whirlpools en ons Kruidenbad voorzien van de geur van essentiële oliën.

Warme baden

Een greep uit onze arrangementen

Duo Relax

Vanaf 90. 50p.p.

Meer info Reserveren

After Work

Vanaf 45. 50p.p.

Meer info Reserveren