Sauna's voor experts


Ben jij een regelmatige saunaganger, dan zijn de saunacabines vanaf 80°C zeker een aanrader tijdens een saunabezoek. Er zijn maar liefst 5 sauna's die een hogere temperatuur hebben van 80°C of hoger. Ontdek de populairste warme sauna's.

Classic Faciliteitenpagina icons experts

Meest populaire sauna's

Beleef tijdens jouw dagje wellness bij de Zwaluwhoeve één van deze warme sauna's. Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege de hoge temperaturen. Als regelmatige saunaganger is je lichaam gewend aan de hoge temperaturen. Wanneer je voor het eerst naar de sauna gaat, raden wij je aan om de sauna's voor Experts nog even over te slaan.

Ontdek tijdens jouw dagje wellness de Opgietsauna en de Muzieksauna. 

Opgietsauna

In deze ruim opgezette saunacabine worden dagelijks Opgietingen verzorgd. De Opgietsauna kan je vinden in de sfeervolle tuin van de Zwaluwhoeve. Een opgieting wordt uitsluitend verzorgd door een saunameester op verschillende tijdstippen per dag. Bij de receptie kan je informeren naar de exacte tijdstippen van deze rituelen. 

Muzieksauna

Deze Muzieksauna heeft een geur van rozenblaadjes. De geur van rozen is ontspannend en opwekkend en brengt tegelijk een rustige en vredige sfeer. In deze sauna van ongeveer 80°C kun je volledig tot rust komen terwijl je geniet van een ontspannen muziekje op de achtergrond. Rozenolie heeft verschillende eigenschappen waaronder een positieve werking op lichaam en geest.

Sauna's voor experts

De Zwaluwhoeve heeft meerdere saunacabines waar de gemiddelde temperatuur 80°C is of hoger. Het is daarom van belang om je lichaam rustig te laten wennen aan deze hoge temperaturen. Laat je lichaam na iedere saunaronde rustig afkoelen.

De volgende sauna's vallen allemaal in de catergorie experts: Noorderlicht sauna, Treatments Geurenreis sauna, Sauna 't Bakhuys, Muzieksauna en de Opgietsauna

Classic Faciliteitenpagina icons experts

Beleef meer

Wanneer je een expert en vaak naar de sauna gaat kan je uiteraard ook van de andere sauna's gebruik maken. Bekijk de sauna's voor beginners en de sauna's voor experts. Deze hebben allemaal een lagere temperatuur dan 80°C. Naast de sauna's zijn er nog vele mogelijkheden om lekker te ontspannen. Bekijk de andere mogelijkheden voor een heerlijk relaxmoment.