Sauna's voor gevorderden


Bij de Zwaluwhoeve heb je een hele ruime keuze aan sauna's voor gevorderden. Deze speciaal geselecteerde saunacabines hebben een gemiddelde temperatuur tussen de 70°C en 75°C. Bekijk de populairste sauna's voor gevorderden of ontdek alle sauna's

Classic Faciliteitenpagina icons gevorderden

Meest populaire sauna's

Bekijk de meest bijzondere en populairste saunacabines die vallen in de categorie gevorderden. Deze sauna's hebben een gemiddelde temperatuur rond 70°C en 75°C en zijn daarom geschikt voor mensen die een paar keer per jaar naar de sauna gaan of voor mensen die zeer regelmatig naar de sauna gaan. Kies jij voor de Puntsauna's, Praatsauna of de Boomgaard. 

Puntsauna's

In onze kuurtuin vind je de Puntsauna's met een temperatuur van 75°C. Iedere sauna heeft een eigen geur, zo kan je kiezen uit de geuren thijm, kaneel of alpengeur. Thijm is een houtachtige geur en heeft een positieve werking bij slapeloosheid en spanningen. De Alpengeur is een kruidige geur die je een warm gevoel geeft. Kaneel heeft een verwarmende werking met een positief effect op je gesteldheid.

Boomgaard

De Zwaluwhoeve heeft twee kleine kelosauna's met een gemiddelde temperatuur van 70°C met ieder een eigen unieke fruitige geurbeleving. Ervaar deze knusse sauna’s en prikkel jouw zintuigen! De geur van appel en appelbloesem kan helpen tegen spanningshoofdpijn en stres en de zoete kersengeur activeert je energieën en geeft je zelfvertrouwen. 

Praatsauna

Tijdens je dagje wellness hoef je niet overal stil te zijn. Wil je lekker bijkletsen met jouw saunamaatje of een diepgaand gesprek voeren en tegelijkertijd ook nog eens lekker ontspannen in de sauna, dat kan! In onze praatsauna geniet je tijdens je gesprek van de warmte van 75°C. Lekker bijkletsen zonder bezwaar, wie wil dat nou niet.

Sauna's voor gevorderden

Ben je wel vaker naar de sauna geweest? Dan is je lichaam gewend aan de temperatuurwisselingen. De sauna's voor gevorderden hebben een temperatuur tussen de 70°C en 75°C. Deze sauna's zijn ook geschikt voor een eerste saunadag nadat je jouw lichaam rustig hebt opgewarmd met de sauna's voor beginners. Voor de experts zijn deze sauna's ook geschikt omdat dit lagere temperaturen zijn.

Classic Faciliteitenpagina icons gevorderden

Beleef meer

Je hebt bij de Zwaluwhoeve nóg meer sauna's waar je tijdens jouw dagje sauna in kan ontspannen. Bekijk de sauna's voor beginners of de sauna's voor experts. Ontdek andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen en helemaal tot rust kan komen tijdens jouw bezoek.