Culinair genieten in ons selfservice restaurant


Al onze restaurants zijn vanaf donderdag 15 oktober tot en met minimaal 11 november 2020 gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.

Ontdek, proef en geniet

Gedurende de dag bereiden onze koks in het selfservice restaurant de Culinaire Markt onder andere heerlijke vers belegde broodjes, frisse en rijkgevulde salades, versgebakken pizza's en lekkere zalm- en saté gerechten. Er is echt voor ieder wat wils! 

Culinaire markt | Zwaluwhoeve
Culinaire markt | Zwaluwhoeve
Zwaluwhoeve culinaire markt | kies je eigen salade
Culinaire markt | Zwaluwhoeve
Culinaire markt | Zwaluwhoeve
Zwaluwhoeve culinaire markt | verse pizza

Verras jezelf met heerlijke gerechten

LET OP: Al onze restaurants zijn vanaf donderdag 15 oktober tot en met minimaal 11 november 2020 gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.

 

Laat het water je in de mond stromen bij het zien van al het verse fruit, smoothies, sappen, soepen, belegde broodjes, gebak, pizza’s, plategerechten, salades, snacks en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook overheerlijke desserts te vinden in de Culinaire Markt. 

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Speciaal voor onze saunagasten zijn er culinaire arrangementen voor een verzorgd dagje wellness. Geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met culinaire gerechten. Profiteer direct van veel voordeel.