Restaurant


Een dagje sauna bij Zwaluwhoeve is niet compleet zonder een bezoekje aan ons restaurant. Het is belangrijk om tussen de saunarondes door goed te eten en te drinken. Plof dan ook neer in ons restaurant en geniet van smakelijke gerechten en heerlijke drankjes. 

Menukaart

Op de menukaart kan je de gerechten alvast bekijken waar jij van kan genieten tijdens jouw dagje wellness. Kies tot 21:00 uur uit één van de heerlijke hoofdgerechten of vers gebakken pizza's. Na die tijd nog zin in een hapje of drankje? We maken je tot 21:30 uur graag nog blij met een soepje, salade, bittergarnituur, breekbrood, yoghurt of gebak. Na 21:55 uur is onze keuken gesloten, maar kan je nog wel terecht voor een verfrissend drankje. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in het restaurant.

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Bekijk de menukaart

Gasten in het restaurant van Zwaluwhoeve

20211027 IWR ThermenHoliday horeca 6

Luxe broodje

Ontdek onze arrangementen

Er zijn meerdere arrangementen samengesteld in combinatie met een flesje water of frisdrank. Bekijk de voordelige arrangementen en profiteer direct van veel voordeel.

Evening Relax

Vanaf 39. 95p.p.

Meer info Reserveren

Spa Deluxe

Vanaf 69. 95p.p.

Meer info Reserveren