Culinair genieten in ons selfservice restaurant


Maak jouw dagje wellness compleet door een bezoekje aan ons selfservice restaurant de Culinaire Markt. In de Culinaire Markt kan je de hele dag genieten van heerlijke verse gerechten

Het is verplicht om in het restaurant en op het terras een badjas te dragen. In verband met de coronamaatregelen mag je met maximaal 2 personen aan een tafel zitten.

Ontdek, proef en geniet

Gedurende de dag bereiden onze koks in het selfservice restaurant de Culinaire Markt onder andere heerlijke vers belegde broodjes, frisse en rijkgevulde salades, versgebakken pizza's en lekkere zalm- en saté gerechten. Er is echt voor ieder wat wils! 

Meer informatie


Culinaire Markt

Culinaire markt | Zwaluwhoeve
Culinaire markt | Zwaluwhoeve
Zwaluwhoeve culinaire markt | kies je eigen salade
Culinaire markt | Zwaluwhoeve
Culinaire markt | Zwaluwhoeve
Zwaluwhoeve culinaire markt | verse pizza

Verras jezelf met heerlijke gerechten

Laat het water je in de mond stromen bij het zien van al het verse fruit, smoothies, sappen, soepen, belegde broodjes, gebak, pizza’s, plategerechten, salades, snacks en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook overheerlijke desserts te vinden in de Culinaire Markt. 

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Speciaal voor onze saunagasten zijn er culinaire arrangementen voor een verzorgd dagje wellness. Geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met culinaire gerechten. Profiteer direct van veel voordeel.

Wellness & Lunch

49. 95p.p.

Meer info Reserveren

Tip

After Work

48. 50p.p.

Meer info Reserveren

Wellness Experience Deluxe

99. 95p.p.

Meer info Reserveren