Het WellnessInstituut | Massage opleidingen


Bij het WellnessInstituut in Emst (bij de Veluwse Bron) en Schiedam (bij Thermen Holiday) kan je terecht voor verschillende opleidingen en cursussen waarbij massage, wellness, preventie van blessures en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten en zijn gecertificeerd door het Nederland Genootschap voor Sport- en Wellness massage (N.G.S.). 

Wil je masseur als beroep uitoefenen of heb je gewoon zin om een workshop te doen zodat je de basis handgrepen weet? Bij het WellnessInstituut kan je overal voor terecht.

Bezoek de informatiedag bij het WellnessInstituut

De informatiedag is gratis te bezoeken in Emst (bij de Veluwse Bron) of in Schiedam (bij Thermen Holiday)

Meer informatie over de informatiedag


Basisopleiding tot masseur

Van beginner naar professional


Je werk is leuk, maar je bent op zoek naar iets dat je meer uitdaagt, of... je hebt altijd al met mensen willen werken. Van masseren wordt je gelukkig. Niet alleen jij, maar ook de persoon op de massagebank. Wil je weten hoe je dit prachtige beroep kan oefenen en wat je daarvoor nodig hebt? Bekijk dan de opleidingen en kom naar onze informatiedag.

Bekijk de opleidingen

Cursussen voor masseurs

Verbreed je kennis en kunde


Heb je al de basisopleiding klassieke ontspanningsmassage, sportmasseur of wellnessmasseur gevolgd? Dan kan jij jouw kennis verbreden door één van onze cursussen te volgen zoals Ayurvedische massage of Hotstone massage. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van het WellnessInstituut.

Ga naar het WellnessInstituut