Sauna's bij de Zwaluwhoeve


Neem de tijd om maar liefst 16 verschillende sauna's te ontdekken. Ben je nog niet bekend met de sauna, bekijk dan de sauna's voor beginners. Ga je wel eens naar de sauna bekijk dan de sauna's voor gevorderden. Ga je heel vaak naar de sauna? Beleef dan de sauna's voor de experts

Sauna's voor beginners

Heb je nog geen ervaring met een dagje wellness? Kies dan eerst voor de sauna's voor beginners. Deze sauna's hebben een lage temperatuur tot en met 50°C. Daarna kan je jouw saunadag vervolgen met de sauna's voor gevorderden (begin met de laagste temperaturen), zodat je lichaam rustig is opgewarmd in de sauna's. 

Sauna's voor gevorderden

Ben je wel vaker naar de sauna geweest? Dan is je lichaam gewend aan de temperatuurwisselingen. De sauna's voor gevorderden hebben een temperatuur tussen de 70°C en 75°C. Deze sauna's zijn ook geschikt voor een eerste saunadag nadat je jouw lichaam rustig hebt opgewarmd met de sauna's voor beginners. 

Sauna's voor de experts

Als je een regelmatige saunabezoeker bent, dan zijn de sauna's voor de experts wat voor jou! Deze sauna's hebben een gemiddelde temperatuur vanaf 80°C. Jouw lichaam is gewend aan de warme temperaturen waardoor deze sauna's geschikt zijn. Natuurlijk kan er ook gebruik worden gemaakt van de sauna's voor beginners en gevorderden.