Sauna's bij de Zwaluwhoeve


Neem de tijd om maar liefst 16 verschillende sauna's te ontdekken. Ben je nog niet bekend met de sauna, bekijk dan de sauna's voor beginners. Ga je wel eens naar de sauna bekijk dan de sauna's voor gevorderden. Ga je heel vaak naar de sauna? Beleef dan de sauna's voor de experts

Sauna's voor beginners

Ga je voor het eerst naar de sauna of heb je nog niet veel ervaring met een dagje wellness? Bekijk dan de sauna's die geschikt zijn voor jou eerste saunabezoek. Deze sauna's hebben een lage temperatuur tot en met 50°C en zijn daarom zeer geschikt of als start van jouw saunadag.

Bekijk de sauna's

Sauna's voor gevorderden

Ontdek de sauna's voor gevorderden, dit zijn er maar liefst 9! Deze saunacabines zijn zeer geschikt wanneer je vaker naar de sauna gaat. Of wanneer je lichaam gewend is aan de hoge temperaturen. Ontdek de sauna's met een gemiddelde temperatuur tussen de 70°C en 75°C.

Bekijk de sauna's

Sauna's voor experts

Ga je zeer regelmatig naar de sauna? Dan kan jouw lichaam de hoge temperaturen aan. De sauna's voor experts zijn speciaal geselecteerd vanwege de hoge temperatuur. Ontdek de diverse saunacabines met een gemiddelde temperatuur vanaf 80°C.

Ontdek de sauna's

Bekijk alle sauna´s

Beleef een dagje wellness bij Zwaluwhoeve en ontdek alle verschillende sauna's. Je hebt zelfs keuze uit 16 verschillende sauna's. Zo zijn er sauna's geselecteerd die geschikt zijn voor een eerste saunabezoek. Ga je een paar keer per jaar naar de sauna, bekijk dan de sauna's voor gevorderden. Ben je een zeer regelmatige saunabezoeker, dan zijn de sauna's voor experts zeker een aanrader vanwege de hoge temperaturen.

Sauna Beginners Gevorderden Experts
 Infraroodsauna  ✔    
 Praatsauna    ✔  
 Sauna ´t Bakhuys      ✔
 Boomgaard    ✔  
 Stoomcabine ✔     
 Thuja sauna    ✔  ✔
 Puntsauna    ✔  
 Muzieksauna      ✔
 Tepidarium  ✔    
 Kelosauna    
 Lavendelsauna      ✔
 Noorderlichtsauna      ✔
 Stiltesauna    
 Zoutsteensauna    ✔  
 Opgietsauna      ✔
 Sandelhoutsauna