Cooling down


Tussen de saunarondes door is het belangrijk om je lichaam goed te laten afkoelen. Dit kan bij de Zwaluwhoeve op verschillende manieren. Dompel jezelf onder in het dompelbad of neem een verfrissende douche! Probeer deze of de andere faciliteiten allemaal uit tijdens jouw dagje wellness bij de Zwaluwhoeve.

Classic Faciliteitenpagina icons koude baden

Buitenlucht

Wanneer je je lichaam geleidelijk wilt laten afkoelen dan kan je het beste een rondje in de tuin gaan lopen. Zo kom je heerlijk tot rust in de buitenlucht.

Dompelbaden

Er zijn meerdere dompelbaden in het resort te vinden, zowel binnen als buiten. Stap het koude dompelbad in en ervaar die prikkeling in je lichaam waardoor je een echte boost krijgt. 

Neveldouche

Nevel vermengt zich met de lucht, waardoor de neveldouche een verfrissende en verkwikkende werking heeft. Alsof je langs een grote waterval loopt! Dit is een heerlijke manier om rustig af te koelen.

Douche

De meeste mensen zullen onder de douche gaan staan om af te koelen. Dit is de meest herkenbare manier om je lichaam af te laten koelen. Neem voordat je een bad in gaat ook altijd een douche in verband met de hygiƫne.

Beleef meer

Naast de koude baden en afkoelmogelijkheden zijn er diverse verwarmde baden bij Thermen Holiday te vinden. Zo kan je een rondje zwemmen in het binnen- of buitenzwembad. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens jouw dagje wellness.