Contact


Wil je meer weten over ons resort of heb je nog een vraag die niet beantwoord is? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Openingstijden wellnessresort

Ma t/m zo
10:00 tot 23:00 uur
Snelste optie

Facebook

Binnen 24 uur reactie

Naar Facebook

Formulier

Binnen 72 uur reactie

Naar formulier

Veelgestelde vragen


Bekijk alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Alle vragen

Is reserveren verplicht?

In verband met het coronavirus en de maatregelen die hiervoor zijn getroffen is het verplicht om vooraf te reserveren. Vanwege het coronavirus kunnen wij een beperkt aantal gasten per dag verwelkomen. Wij raden je dan ook aan om tijdig te reserveren. Naar aanleiding van de maatregelen die zijn getroffen verzoeken wij onze gasten om zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd. 

Wil je een bezoek brengen na 25 september aan ons resort? Ook dan is reserveren verplicht. Dit geldt ook voor de badenkaarthouders. 

Welke maatregelen hebben jullie getroffen i.v.m het coronavirus?

Natuurlijk dienen we ons wel te houden aan een aantal maatregelen die de overheid heeft vastgesteld. Bekijk hier welke maatregelen zijn getroffen zodat jij veilig en onbezorgd kan genieten van een dagje wellness. Per 25 september gelden er andere maatregelen, lees hier alle informatie per 25 september. 

Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Is het tonen van een geldig test- of vaccinatiebewijs verplicht om toegang tot het resort te krijgen?

Ja, dit is verplicht en een eis van de overheid [voor alle informatie over een toegangsbewijs lees hiervoor de website van de rijksoverheid]. Neem ook een geldig identiteitsbewijs mee. Maak je gebruik van de CoronaCheck-app? Dan scannen wij bij binnenkomst de QR code. Alleen op vertoon van een groen scherm en jouw identiteitsbewijs, krijg je toegang tot ons resort. Een geldig geprint bewijs (QR-code) in plaats van de CoronaCheck-app accepteren wij ook.

Adresgegevens

Zwaluwhoeve
Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden

Navigeren