Baden bij Zwaluwhoeve


Kom tijdens jouw dagje wellness volledig tot rust en neem tussen de saunarondes de tijd om heerlijk te ontspannen in één van de baden. Er zijn baden met hoge temperaturen, lage temperaturen en bijzondere geuren. Bekijk het aanbod van verwarmde baden en koude baden van Zwaluwhoeve.

Verwarmde baden

Een dagje wellness is niet compleet zonder dat je gebruik hebt gemaakt van de verwarmde baden. Er is een ruime keuze aan verwarmde baden. Ontdek ze allemaal tijdens jouw saunadag!

Whirlpool

Kleine en grote bubbels activeren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en stimuleren de huid. Zwaluwhoeve heeft buiten in de tuin een heerlijke whirlpool.

'T Heyderbad

Geniet van de aangename warmte en het uitzicht over de tuin van Zwaluwhoeve in dit prachtige bad. Dit warme bad is een perfecte plek om te genieten van de buitenlucht.

Zoutwaterbad

Door het zout in het heerlijke verwarmde zoutwaterbad blijf je drijven, wat ontspannend werkt. Daarnaast is het een ware beautybehandeling voor je huid.

Buitenbad

In het warme buitenbad is het altijd fijn. Het is een perfecte plek om te genieten van de buitenlucht tijdens je dagje wellness. Je kunt vanuit binnen en buiten het bad betreden.

Kruidenbad

Dit sfeervolle bad is een echte aanrader om te bezoeken. Het heerlijke warme water zorgt voor ultieme rust.

Voetenbad

De temperatuur van het water in het voetenbad zorgt ervoor dat de poriën van je huid gaan openstaan en zo wordt je bloedsomloop gestimuleerd. 

Warm dompelbad

Binnen vind je een warm en een koud dompelbad naast elkaar. De afwisseling van warm en koud water staat hier dan ook centraal. 

Koude baden

Naast verwarmde baden heeft Zwaluwhoeve koude baden, de dompelbaden. Je vindt deze buiten in de tuin en binnen in het resort. Ontdek ook de andere afkoelmogelijkheden, dit is ten slotte erg belangrijk tijdens een dagje wellness!

Dompelbad buiten

Je lichaamstemperatuur is door het bezoek aan de sauna's hoog opgelopen en met een koud dompelbad kan je lichaamstemperatuur worden teruggebracht.

Dompelbad binnen

Binnen vind je ook een dompelbad. Deze ligt naast het warme dompelbad. De afwisseling van warm en koud water staat hier centraal.

Beleef meer

Zwem een rondje in het zwembad of klets gezellig bij in een hottub. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens een dagje wellness.