Warme baden


Een dagje wellness is niet compleet zonder dat je gebruik hebt gemaakt van de verwarmde baden. Er is een ruime keuze aan verwarmde baden. Wij hebben de populairste baden en alle verwarmde baden voor je op een rijtje gezet. Ontdek ze allemaal tijdens jouw saunadag!

ZH Faciliteitenpagina icons warme baden

Meest populaire baden

Ontdek de meest populaire baden van de Zwaluwhoeve waar je heerlijk tot rust kan komen. Deze verwarmde baden zijn zowel binnen als buiten te vinden. Klets gezellig bij in één van de Hottubs of Whirlpools, kom tot rust in het Kruidenbad en blijf drijven in het Zoutwaterbad. 

Zoutwaterbad

Ervaar deze ware beleving en neem de tijd om heerlijk te ontspannen in het Zoutwaterbad! Gewichtloos drijven op het zoute water in de open lucht. Geniet in het aangename verwarmde Zoutwaterbad met een temperatuur rond de 35°C en krijg het gevoel alsof je zweeft. 

Hottubs en Whirlpools

Kleine en grote bubbels activeren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en stimuleren de huid. Met een temperatuur van ongeveer 37°C is een Hottub of Whirlpool in alle seizoenen heerlijk om in tot rust te komen. Neem de tijd en geniet het uitzicht over de tuin vanuit één van de vele hottubs.

Ontdek alle verwarmde baden

Met 7 verschillende verwarmde baden waarin jij kan ontspannen is jouw dagje wellness helemaal compleet. Geniet ieder seizoen van deze baden, die zijn verdeeld over het gehele resort.

ZH Faciliteitenpagina icons warme baden

Hottubs

Zoutwaterbad

Kruidenbad

Voetenbad

Warm dompelbad

Whirlpools

Buitenbad

Beleef meer

Naast de verwarmde baden zijn er ook koude baden. Je lichaam moet ook afkoelen tijdens een dagje wellness, daarom kunnen koud baden niet ontbreken bij een saunadag. Ontdek alle andere faciliteiten zodat je helemaal tot rust kan komen.