Koude baden


Naast verwarmde baden heeft de Zwaluwhoeve een tweetal koude baden. Dit zijn Dompelbaden. Je vindt deze buiten in de tuin en binnen in het resort. Ontdek ook de andere afkoelmogelijkheden, dit is ten slotte erg belangrijk tijdens een dagje wellness!

ZH Faciliteitenpagina icons koude baden

Dompelbaden

Ontdek de Dompelbaden van de Zwaluwhoeve. Kies jij voor het Dompelbad binnen of buiten? Beleef tijdens jouw dagje wellness die tinteling in je hele lichaam door het Dompelbad binnen te stappen.

Dompelbad

Na een dikke tien minuten in de sauna schreeuwt je lichaam om verkoeling. Dit kan geleidelijk in de buitenlucht, maar de echte die-hards maken gebruik van het Dompelbad. Het woord zegt het al: dompel jezelf van top tot teen onder in het koude water. De wisseling tussen warmte en kou stimuleert de bloedsomloop. Neem wel eerst een douche voordat je in het dompelbad duikt.

Afkoelmogelijkheden

Er zijn vele manieren om je lichaam af te laten koelen. Je kan je lichaam rustig laten afkoelen of je kan je lichaam in één keer laten afkoelen. Loop eens een rondje door de prachtige Kuurtuin, zo koelt je lichaam ook al langzaam af. Kies voor een verfrissende Neveldouche of stap onder de douche om af te koelen.

ZH Faciliteitenpagina icons koude baden

Koude douche

Neveldouche

Beleef meer

Naast de koude baden zijn er diverse verwarmde baden bij de Zwaluwhoeve te vinden. Zo kan je een rondje zwemmen in het zwembad of gezellig bijkletsen in een Hottub. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens een dagje wellness.