Zentember


Houd je vakantiegevoel vast en kom heerlijk genieten van de nazomer bij Zwaluwhoeve! Even tijd voor jezelf, volledig ontspannen en weer nieuwe energie krijgen. Ben jij hier ook zo aan toe? Maak jouw dagje wellness compleet met één van de voordelige Zentember Deals.

Ontdek de deals

Het Zentember logo van Zwaluwhoeve.

Zentember Deals

De hele dag onbezorgd genieten van alle sauna's en baden, een hapje en een drankje in het restaurant en een heerlijke behandeling of ritueel. Ga een dag offline, reserveer één van de scherpe Zentember Deals en kom helemaal tot rust.

Tip

Zentember Eet gratis mee

  • Entree van 10.00 tot 22.30 uur
  • Belegd broodje naar keuze (tot 16.30 uur)

Vanaf 0. 0p.p.

Meer info Reserveren

Zentember Evening

  • Entree van 16.30 tot 22.30 uur
  • Do it yourself ritueel naar keuze*

Vanaf 0. 0p.p.

Meer info Reserveren

Zentember Day

  • Entree van 10.00 tot 22.30 uur
  • Do it yourself ritueel naar keuze*

Vanaf 0. 0p.p.

Meer info Reserveren

Zen in September

  • Entree van 10.00 tot 22.30 uur
  • Ontspanningsmassage (25 min.)

Vanaf 0. 0p.p.

Meer info Reserveren

Korting op behandelingen


Profiteer in de maand september van korting op het bijzondere Banja ritueel of op de Shinshiro Treatment van 25 minuten. Ontdek jouw voordeel en boek jouw behandeling direct! Naast de korting op deze behandelingen koop je jouw TREATMENTS® Shinshiro producten met 10% korting bij de receptie.

Ruim 15% korting

Banja ritueel Special

0. 0p.p.

Meer info Reserveren

10% korting

Treatments Shinshiro Special

35. 95p.p.

Meer info Reserveren

Verleng jouw vakantiegevoel!

Je hebt er lang naar uit gekeken, maar voor je het weet is die geweldige vakantie alweer voorbij. Dat heerlijke vakantiegevoel vasthouden? Dat kan met een ontspannen dagje wellness. Genieten van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, een smakelijk gerecht in het restaurant en maak jouw dag compleet met een ritueel.

Bekijk de rituelen

Belevingsprogramma

Wist je dat je tijdens jouw dagje wellness kan deelnemen aan een gratis belevingsprogramma? Er worden diverse opgiet belevingen per dag gegeven, deze belevingen hebben een duur van 15 tot 20 minuten (o.b.v. beschikbaarheid). Ontdek de weldadige geurbelevingen en waan jezelf even in een andere wereld.

Opgietbelevingen

Ga een dag offline

Op vakantie spendeer je minder tijd op sociale media. Nu je weer thuis bent, kan het ontzettend fijn zijn om ook af en toe die constante bereikbaarheid achter je te laten. Want zoveel mis je eigenlijk niet als je enkele uren offline gaat. Tijdens jouw dagje sauna leg je je telefoon in de locker en geniet je heerlijk van een dag offline!

Zentember deals

Shinshiro Giftbox Home Body 5495 kleiner bestand | De producten die in de Shinshiro Giftbox Home Body zitten

 

Winactie

Breng jij in september een bezoek aan ons resort? Dan maak jij kans om deze geweldige Shinshiro TREATMENTS® set te winnen t.w.v. €54,95! Alle informatie is te vinden op de kassabon die je ontvangt na jouw bezoek aan ons resort. 

Bekijk de Zentember deals