Ontspanning op de Veluwe? Sauna & Wellnessresort Zwaluwhoeve!


De Veluwe is de ideale plek voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Zo kan je natuurlijk een eindje fietsen door de indrukwekkende Veluwse bossen en genieten van de mooie landschappen die de Veluwe rijk is. Ook is de Veluwe thuis voor reeën, edelherten en meer dieren. De Veluwe associeert zich dus perfect voor ontspanning, rust en ruimte. Precies deze drie pijlers staan bij Sauna & Wellnessresort Zwaluwhoeve ook hoog in het vaandel. Zwaluwhoeve is sinds oktober 2013 zusje van Veluwse Bron, Elysium, Thermen Holiday, SpaWell, SpaWeesp, SpaPuur, SpaSense en Hezemeer (BE), en heeft de afgelopen jaren een complete metamorfose ondergaan. 

De bekendste sauna op de Veluwe


Sauna & Wellnessresort Zwaluwhoeve is met haar unieke ligging midden in het land, op de Veluwe, de ideale uitvalsbasis voor velen. Het grote saunacomplex biedt ruimte voor veel wellnessliefhebbers. Mede daarom is Zwaluwhoeve in 14 jaar tijd uitgegroeid tot het bekendste sauna & wellnessresort van Nederland. Die bekendheid had ook een keerzijde: het was er vaak te druk. Hier is echter verandering in gekomen.

Ontdek meer


Met een nieuw beleid, een groot aantal nieuwe en gerenoveerde sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten is Zwaluwhoeve dé plek waar je terecht kunt voor een heerlijk dagje ontspanning op de Veluwe. Kom tot rust in de gezellige barrelsauna’s op de boomgaard met fruitige geuren, ontspan op Zwaluwhoeve Beach of geniet van het uitzicht over de grote kuurtuin vanuit één van de hottubs. Vergeet vooral ook niet culinair te genieten in één van de restaurants. Wil je echt in de watten gelegd worden? Reserveer dan één van onze behandelingen. Wil je je dagje wellness helemaal ontspannen afsluiten? Boek dan een overnachting bij één van de hotels of B&B's in de omgeving. 

Facial Classic

  • Klassieke gezichtsverzorging
  • Gezicht, hals en decolleté
  • Duur: 25 of 50 minuten

Vanaf 35. 95p.p.

Meer info Reserveren

Wellness & Lunch

  • Entree van 10.00 tot 23.00 uur
  • Koffie of thee met gebak
  • Luxe belegd broodje naar keuze in de Culinaire Markt
  • Do it yourself ritueel of wellnessritueel naar keuze

49. 95p.p.

Meer info Reserveren