Dagje sauna en wellness op de Veluwe bij Zwaluwhoeve


Stap in een wereld vol luxe midden op de Veluwe. Het grote wellnessresort heeft een mooie tuin en je kan een heerlijke wandeling maken door de Kuurtuin. Laat het je aan niets ontbreken.

Reserveer jouw dagje wellness

Bekendste sauna op de Veluwe

Wellnessresort Zwaluwhoeve is met haar unieke ligging midden in het land, op de Veluwe, de ideale uitvalsbasis voor velen. Tijdens ieder seizoen kan je genieten de prachtige natuur. Het ruim opgezette wellnessresort biedt ruimte voor veel wellnessliefhebbers. Mede daarom is Zwaluwhoeve in 14 jaar tijd uitgegroeid tot één van de bekendste sauna- & wellnessresorts van Nederland. 

Beleef Zwaluwhoeve

Ontspannen op de Veluwe

De Veluwe is de ideale plek voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Zo kan je een eindje fietsen door de indrukwekkende Veluwse bossen en genieten van de mooie landschappen die de Veluwe rijk is. Ook is de Veluwe thuis voor reeën, edelherten en meer dieren. De Veluwe associeert zich dus perfect voor ontspanning, rust en ruimte. Precies deze drie pijlers staan bij wellnessresort Zwaluwhoeve hoog in het vaandel. 

Ontdek de faciliteiten

Puur genieten

Kom tot rust in de gezellige Barrelsauna’s op de boomgaard met fruitige geuren, ontspan op Zwaluwhoeve Beach of geniet van het uitzicht over de grote kuurtuin vanuit één van de Hottubs. Vergeet vooral ook niet culinair te genieten in ons restaurant. Wil je echt in de watten gelegd worden? Boek dan één van onze rituelen of behandelingen. Waan jezelf even in een andere wereld en kom tot rust.

Ontdek de behandelingen

Ontdek de arrangementen

Duo Relax

Vanaf 90. 50p.p.

Meer info Reserveren