Ontdek de menukaart van jouw favoriete restaurant


Tijdens jouw dagje pure ontspanning kan je lekker de tijd nemen om te relaxen. Combineer jouw moment van rust met een heerlijke drankje, hapje of andere culinaire gerechten in één van de restaurants. Bekijk per restaurant de menukaart voor jouw bezoek aan de Zwaluwhoeve.

Bistro 't Voorhuys
Grandcafé 't Buitenhuys
Buffetrestaurant
Culinaire Markt

Bekijk de culinaire arrangementen voor een compleet dagje wellness.

Bistro 't Voorhuys

Bekijk de drankenkaart

Grandcafé 't Buitenhuys

Bekijk de menukaart

Dinerbuffet

Geniet tijdens jouw dagje wellness van een heerlijke 3-gangen dinerbuffet. Het buffet heeft regelmatig wisselende gerechten. Je hebt keuze uit diverse hoofdgerechten, vlees- en visgerechten, frisse salades en als afsluiter een heerlijke desserts. 

Culinaire Markt

Heb jij last van keuzestress? Loop dan eens een rondje langs de Culinaire Markt. Er worden hier verschillende gerechten gemaakt door onze koks zoals pizza's, plategerechten, belegde broodjes, soepen, salades, snacks, desserts, vers fruit, gebak. Natuurlijk kan je ook hier terecht voor verse smoothies en sappen. 

Ontdek de Culinaire arrangementen

Speciaal voor onze saunagasten zijn er culinaire arrangementen voor een verzorgd dagje wellness. Geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in combinatie met culinaire gerechten. Profiteer direct van veel voordeel. 

Wellness Culinair

Vanaf 32. 50p.p.

Reserveren Meer info

All Inclusive

Vanaf 66. 00p.p.

Reserveren Meer info

After Work Special

Vanaf 26. 50p.p.

Reserveren Meer info