• Begin te ontdekken
  • Events
  • Wellness Events Agenda
  • Opgietweekend
  • Rituelenweekend
  • Meditatieweekend
  • Reserveer een dagje wellness

Wellness Events

Unieke opgietingen, rustgevende meditatietechnieken en de nieuwste rituelen beleef je tijdens onze gratis Wellness Events. Gedurende het jaar worden er bijzondere weekenden georganiseerd, waardoor je het ultieme dagje wellness beleeft.

Swipe voor meer

Meditatieweekend 20 t/m 21 mei 2023

Even helemaal loslaten

Sluit je ogen en relax. Maak kennis met verschillende vormen van meditatie. Je ervaart hoe je in meditatieve sferen raakt door middel van klanken, geuren en warmte.

Meer informatie

Rituelenweekend 18 en 19 mei 2024

Ontdek jouw favoriete wellnessritueel In een klein groepsverband maak je kennis met een geheel gratis ritueel naar keuze. Iedere sessie is gebaseerd op ontspanning.

Meer informatie

20181024 IWR Zwaluwhoeve geurenreis 2
Sakura
20181128 IWR Veluwse Bron Ceylon 14

Wellness Events Agenda


Rituelenweekend 18 en 19 mei 2024
Opgietweekend 7 en 8 september 2024

Opgietweekend


Datum: 7 en 8 september 2024

Laat je meevoeren naar de oude tradities uit verre landen. Tijdens het opgietweekend worden er diverse gratis opgietingen aangeboden die allemaal een thema vertegenwoordigen. Een gevarieerd programma met ontspannende maar zeker ook uitdagende opgietingen! 

Een opgieter die een opgieting geeft bij Zwaluwhoeve

Rituelenweekend


Datum: 18 en 19 mei 2024

Tijdens het rituelenweekend maak je kennis met de rituelen die we aanbieden. In een groepsverband geniet je helemaal gratis van een ritueel naar keuze. Maak kennis met de producten en het verloop van het ritueel. Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Ceylon beleving 2

Meditatieweekend


Tijdens het meditatieweekend maak je kennis met verschillende vormen van meditatie. Tijdens deze sessies ervaar je hoe je in deze meditatieve sferen raakt door middel van klanken, aanrakingen, geuren en warmte. 

Ceylon beleving 14
Reserveer jouw saunabezoek en ontdek de Events!

Reserveren