• Begin te ontdekken
  • Events
  • Wellness Events Agenda
  • Rituelenweekend
  • BeWellness Aufguss challenge 2024
  • Opgietweekend
  • Meditatieweekend
  • Reserveer een dagje wellness

Wellness Events

Unieke opgietingen, rustgevende meditatietechnieken en de nieuwste rituelen beleef je tijdens onze gratis Wellness Events. Gedurende het jaar worden er bijzondere weekenden georganiseerd, waardoor je het ultieme dagje wellness beleeft.

Swipe voor meer

Meditatieweekend

Even helemaal loslaten

Sluit je ogen en relax. Maak kennis met verschillende vormen van meditatie. Je ervaart hoe je in meditatieve sferen raakt door middel van klanken, geuren en warmte.

Meer informatie

Rituelenweekend

Ontdek jouw favoriete wellnessritueel In een klein groepsverband maak je kennis met een geheel gratis ritueel naar keuze. Iedere sessie is gebaseerd op ontspanning.

Meer informatie

20181024 IWR Zwaluwhoeve geurenreis 2
20181024 IWR Zwaluwhoeve geurenreis 1
20181024 IWR Zwaluwhoeve geurenreis 4 1

Wellness Events Agenda


Rituelenweekend 18 en 19 mei 2024
BeWellness Aufguss challenge 2024 6 juli 2024
Opgietweekend 7 en 8 september 2024

Rituelenweekend


Datum: 18 en 19 mei 2024

Tijdens het rituelenweekend maak je kennis met de rituelen die we aanbieden. Het weekend van 18 en 19 mei staat in het teken van het in balans brengen van je innerlijke harmonie. In een groepsverband geniet je helemaal gratis van een ritueel naar keuze. Maak kennis met de producten en het verloop van het ritueel. Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Bekijk het programma

BeWellness Aufguss challenge 2024


Datum: 6 juli 2024

Komende oktober staat de finale van de BeWellness Aufguss Challenge op het programma! Tijdens de voorronde op 6 juli bij SpaWell gaan ook de opgieters van Zwaluwhoeve de strijd met elkaar aan om de beste opgieting te verzorgen. Een ervaren jury beoordeelt de duo- en soloacts op techniek, uitstraling en geurgebruik. Maar ook als gast mag je de opgieting bijwonen en je stem uitbrengen voor de beste opgieting. Kom jij dit spektakel ervaren?

Meer informatie

Opgietweekend


Datum: 7 en 8 september 2024

Laat je meevoeren naar de oude tradities uit verre landen. Tijdens het opgietweekend worden er diverse gratis opgietingen aangeboden die allemaal een thema vertegenwoordigen. Een gevarieerd programma met ontspannende maar zeker ook uitdagende opgietingen! 

Een opgieter die een opgieting geeft bij Zwaluwhoeve

Meditatieweekend


Tijdens het meditatieweekend maak je kennis met verschillende vormen van meditatie. Tijdens deze sessies ervaar je hoe je in deze meditatieve sferen raakt door middel van klanken, aanrakingen, geuren en warmte. 

Ceylon beleving 14
Reserveer jouw saunabezoek en ontdek de Events!

Reserveren