Dagje weg met vriend(in) bij Zwaluwhoeve


Gun jezelf en je vriend(in) een heerlijk dagje weg vol ontspanning bij Zwaluwhoeve. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet samen van de faciliteiten. Laat je verwennen met een ontspannende massage, duik in een verfrissende baden of kom tot rust in één van de sauna's. Boek nu jouw dagje weg en beleef samen een onvergetelijke wellnesservaring.

Reserveer nu jullie dagje wellness

Dagje wellness bij zwaluwhoeve

Ervaar een onvergetelijke dag vol wellness bij Zwaluwhoeve in Hierden. Laat je heerlijk in de watten leggen met een breed aanbod aan faciliteiten, variërend van verfrissende baden tot verwarmende sauna's. Ontvlucht samen de hectiek van het dagelijkse leven en kom volledig tot rust in onze prachtig ontworpen relaxruimtes. Reserveer vandaag nog jullie wellnessdag en ontdek zelf waarom Zwaluwhoeve dé bestemming is voor een ontspannen uitje.

Ontdek de faciliteiten

Ultieme ontspanning

Stap binnen in een wereld van pure ontspanning. Laat de stress van het dagelijks leven achter je terwijl je geniet van een heerlijke behandeling of een rustgevend ritueel. Ervaar een opgieting of reserveer een hotstone massage voor ultieme ontspanning. Ontdek zelf de vele fysieke en mentale voordelen van een wellnessbezoek en gun jezelf een dag vol rust. Boek nu een behandeling of ritueel voor je bezoek en maak van je wellnesservaring een onvergetelijke belevenis.

Ontdek de behandelingen

Bekijk een selectie van de arrangementen

Ben je helemaal klaar voor een dagje pure ontspanning? Boek dan jouw arrangement en kies voor een voordelig dagje wellness. 

After Work

Vanaf 45. 50p.p.

Meer info Reserveren