Ontspannen dagje sauna met een vriend(in) bij Zwaluwhoeve


Pak een moment van ontspanning tijdens jouw dagje wellness. Laat de boel de boel en kom heerlijk relaxen samen met jouw saunamaatje. Na een dagje wellness bij Zwaluwhoeve ben je weer helemaal opgeladen. 

Reserveer nu jullie dagje wellness

Relaxen met jouw saunamaatje

We kennen het allemaal wel. De dagen vliegen voorbij, we zijn druk met van alles en nog wat en even bijkletsen met een vriend(in) schiet er al snel bij in. Dat momentje ontspanning voelt steeds harder nodig. Bij het horen van ‘een dagje weg’ denk je wellicht aan een dag doorbrengen in een leuke stad, het strand of een mooi natuurgebied. Lekker weg van huis, quality-time met jouw partner, vriend, vriendin of familielid onder het genot van een kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch. Maar dit kan je ook doen in een wellnessresort, waar je ook nog eens helemaal tot rust komt!

Ontdek de faciliteiten

Ultieme ontspanning

Grote saunacomplexen als Zwaluwhoeve bieden uitkomst voor mensen die willen genieten van een ontspannen dagje weg met hun vriend(in) of familielid. Zo geniet je bij wellnessresort Zwaluwhoeve van een dagje weg van alle drukte en stress in de vele bijzondere sauna’s, ontspannende bubbelbaden, zwembaden en rustruimtes. Loop een rondje door de prachtige Kuurtuin en geniet van de natuur. Een perfect moment om rustig af te koelen tijdens een wandeling door de tuin. Maak jouw dagje wellness compleet met een heerlijk (wellness) ritueel of een heerlijke massage. 

Ontdek de behandelingen

Bekijk een selectie van de arrangementen

After Work

Vanaf 34. 50p.p.

Meer info Reserveren

Duo Relax

Vanaf 71. 95p.p.

Meer info Reserveren