Dagje sauna & wellness


Beleef een heerlijk dagje wellness op de Veluwe. Een ware beleving waar je volledig kan relaxen in vele faciliteiten. Ontdek de sauna's baden en veel meer. Laat je verrassen wat een dagje wellness te bieden heeft en ga een dagje offline.

Reserveer hier je dagje sauna

Pure ontspanning

Een dagje wellness is meer dan een dagje sauna. Een dagje wellness staat namelijk gelijk aan een minivakantie! In een wellnessresort kan je uitrusten in een van de vele rustruimtes, ontspannen in de zwem- en bubbelbaden en opwarmen in de sauna's. Een dagje wellness staat gelijk aan een dagje tijd maken voor jezelf. Eindelijk eens tijd om dat goede boek uit te lezen of om te bubbelen in de bubbelbaden met de hemelblauwe lucht boven je. 

Ontdek de faciliteiten

Ultieme beleving

Zwaluwhoeve beschikt over ontzettend veel faciliteiten. De kuurtuin heeft zelfs een oppervlakte van 50.000 m2. Je hoeft je bij Zwaluwhoeve dus niet te vervelen! Wist je dat je gratis kan deelnemen aan belevingen (o.b.v. beschikbaarheid)? Zo ervaar je de échte wellness ervaring. Maak jouw dagje wellness perfect en boek een ritueel of behandeling bij voor de ultieme ontspanning.  

Ontdek de behandelingen

Ontdek de arrangementen

Ervaar hoe fijn het is om volledig tot rust te komen tijdens een dagje wellness bij Zwaluwhoeve. Bekijk de arrangementen en profiteer van veel voordeel. 

After Work

Vanaf 34. 50p.p.

Meer info Reserveren

Wellness Lunch

Vanaf 45. 50p.p.

Meer info Reserveren