Hamam en Rasul ruimte


Bij Zwaluwhoeve is er een speciale Hamam en Rasul ruimte. In deze bijzondere ruimtes met Oosterse sferen worden dagelijks meerdere behandelingen uitgevoerd. Geef jezelf die éxtra beleving tijdens een dagje wellness en ontdek de behandelingen en rituelen in deze ruimtes. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn zowel de Hamam behandeling als de Oosterse Beleving tijdelijk niet te reserveren.

Hamam ruimte

In deze prachtig verwarmde ruimte met oosterse sferen vindt het Hamamritueel plaats. Het Hamam ritueel komt oorspronkelijk voor in badhuizen van Istanbul en Klein-Azië. Een reinigende behandeling met een inzeping met olijfzeep. Deze ruimte is alleen te betreden wanneer je een Hamam behandeling hebt geboekt.

Rasul ruimte

In deze ruimte wordt het ritueel Oosterse Beleving aangeboden. Een groepsritueel waarbij je je huid een boost geeft. Wanneer er geen Oosterse Beleving is in de ruimte kan deze ruimte gebruikt worden voor de Hamam doe het zelf setje. Dit speciaal samengestelde pakket kan je aanschaffen tijdens jouw bezoek aan de Zwaluwhoeve. Zo verleng je jouw dagje wellness thuis! 

Beleef meer

In deze speciale Hamam en Rasul ruimte vinden behandelingen en rituelen plaats zoals de Hamam behandeling, Oosterse beleving en je kan het Doe het zelf hamamsetje uitproberen in de Rasul ruimte. Kies voor méér beleving tijdens jouw dagje wellness en kom helemaal tot rust.