Geniet van een ontspannen dagje sauna in Harderwijk


Middenin Nederland in het pittoreske Hierden (gemeente Harderwijk), ligt sinds 2002 sauna & wellnessresort de Zwaluwhoeve. De Zwaluwhoeve is één van de grootste en bekendste sauna complexen van Nederland en kenmerkt zich door haar authentieke uitstraling, moderne inrichting en gemoedelijke sfeer.

Sinds eind 2013 is de Zwaluwhoeve onderdeel van de wellnessgroep waar ook onder andere de Veluwse Bron, Elysium, SpaPuur en SpaSense toe behoren. Sindsdien is er veel veranderd. Met het veranderde beleid is er meer rust, er zijn veel nieuwe sauna’s en andere wellness faciliteiten gebouwd en bestaande sauna’s zijn gerenoveerd. Je kunt dus in alle luxe genieten van een ontspannen dagje sauna bij de Zwaluwhoeve in Harderwijk!

Perzisch rozenritueel

  • Heerlijke scrub en crèmepakking TREATMENTS®
  • Ontspannende massagegrepen, persoonlijke zwaaisessie en verwarmende rozenthee
  • Groepssessie met beleving van 45 minuten

14. 95p.p.

Meer info Reserveren

Ontdek Treatments

  • Entree van 10.00 tot 23.00 uur
  • TREATMENTS® behandeling van 25 minuten naar keuze 

Vanaf 41. 50p.p.

Meer info Reserveren

Sauna's, baden en andere faciliteiten


Zoals het een groot saunacomplex als de Zwaluwhoeve in Harderwijk betaamd, zijn hier een groot aantal verschillende sauna’s en andere wellness faciliteiten waarin je helemaal tot rust kunt komen. Wat denk je bijvoorbeeld van de heerlijk geurende Rozen- en Lavendelsauna of de unieke Sandelhout sauna? Buiten is een prachtig Kuurtuin aangelegd en in één van de Infrarood sauna’s verwen jij je vermoeide of pijnlijke spieren.