Sauna met overnachting


Ontsnap aan de dagelijkse drukte en maak van jouw weekend een wellness weekend zodat je volledig tot rust kan komen. Combineer een dagje sauna met een overnachting bij een van de hotels of B&B's in de buurt van Zwaluwhoeve.

Reserveer jouw dagje sauna

Geniet van een wellness weekend

Een dagje wellness wordt vaak geassocieerd met een dagje vakantie. Wie deze mini-wellness-vakantie écht compleet wil maken, geniet van een compleet wellness weekend. Je kan jouw dagje wellness namelijk heel goed combineren met een overnachting in een hotel. Wellnessresort Zwaluwhoeve is prachtig gelegen midden in de Veluwse natuur. In deze omgeving vind je veel hotels die een weekend ontspanning aanbieden.

Hotels en B&B's in de buurt

Zwaluwhoeve heeft zelf geen overnachtingsfaciliteiten. Daarom werken wij samen met diverse hotels & B&B's in de buurt. Zij verkopen bij hun receptie toegangskaarten van ons resort. Soms kan je ook bij hen terecht voor een arrangement zodat je voordeliger uit bent.

Wij verkopen zelf geen sauna arrangementen met een overnachting.

Maak jouw saunabezoek met overnachting compleet

Massages

Laat je extra in de watten leggen met een heerlijke massage of behandeling. Kies jij voor een ontspannende rugmassage, een verkwikkende voetbehandeling of een reinigende facial behandeling?

Bekijk alle behandelingen

Wellnessrituelen

Laat je meevoeren naar verre oorden tijdens een van onze wellnessrituelen. Gebaseerd op eeuwenoude tradities uit lang vervlogen tijden. Kom jij een uurtje wegdromen tijdens een sessie Snoezelen?

Bekijk alle wellnessrituelen

Culinair genieten

 Verras jezelf met heerlijke gerechten in ons selfservice restaurant de Culinaire Markt. Geniet van vers belegde broodjes, rijkgevulde salades, versgebakken pizza's en lekkere zalm- en saté gerechten.

Bekijk de menukaart

Een greep uit onze arrangementen

Duo Relax

Vanaf 71. 95p.p.

Meer info Reserveren

After Work

Vanaf 34. 50p.p.

Meer info Reserveren

All Inclusive

Vanaf 108. 95p.p.

Meer info Reserveren