Wellness weekend: Het meest ontspannen weekendje weg


Een dagje wellness wordt steeds populairder. Mensen willen graag even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Om iedereen deze mogelijkheid te bieden zijn er hotels die een overnachting aanbieden met een saunadag bij de Zwaluwhoeve. De Zwaluwhoeve heeft maandelijks meerdere badkledingdagen om het resort zo voor iedereen toegankelijk te houden.

Ontdek de tijdelijke acties en schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat een dagje sauna ook betaalbaar blijft voor iedereen. 

Ontspan & Beleef

  • Entree vanaf 10.00 uur
  • 1 non-alcoholische drankje*
  • Rozenritueel 45 miunten of Rasul behandeling 25 minuten

Vanaf 37. 50p.p.

Reserveren Meer info

Hamam behandeling

  • Oosters reinigingsritueel
  • Dode huidcellen worden verwijderd 
  • Duur: 20 of 50 minuten

Vanaf 35. 95p.p.

Reserveren Meer info

Geniet van een wellness weekend

Een dagje wellness wordt vaak geassocieerd met een dagje vakantie. Wie deze mini-wellness-vakantie écht compleet wil maken, geniet van een compleet wellness weekend. Je kan jouw dagje wellness namelijk heel goed combineren met een overnachting in een hotel. Wellnessresort de Zwaluwhoeve is prachtig gelegen midden in de Veluwse natuur. In deze omgeving vindt je een veel hotels die een weekend ontspanning aanbieden.

Bekijk de accommodaties

Badkledingdagen

Ben je niet eerder in de sauna geweest of ga je liever niet naakt? Ontdek dan de badkledingdagen. De Zwaluwhoeve heeft maandelijks meerdere badkledingdagen zowel door de weeks al in het weekend. Zo heeft iedereen een mogelijkheid om eventueel een wellness weekend weg te reserveren in combinatie met badkleding. Alleen op de badkledingdagen is het verplicht om badkleding te dragen. Op de 'reguliere' dagen is dit niet toegestaan. 

Bekijk de badkledingdagen