Rituelen bij de Zwaluwhoeve


Een dagje sauna is niet compleet zonder dat je één of meerdere sauna rituelen hebt beleefd. Bij de Zwaluwhoeve kan je dagelijks genieten van een aantal sauna rituelen. Woon één van de opgietingen (ook wel Aufguss of Löyly genoemd) bij, of geniet van Tibetaanse klankschalen tijdens een klankschaalsessie. Wil je deelnemen aan één van deze sessies? Vraag op de dag van jouw komst naar de beschikbare tijden.

Bekijk alle rituelen

Opgieting


Geniet van de warme deken hete lucht die op je neerdaalt tijdens een opgieting... De saunameester zorgt voor complete ontspanning tijdens één van de vele opgietsessies bij de Zwaluwhoeve.
De opgietingen bij de Zwaluwhoeve vinden plaats in de Opgietsauna. Wil je deelnemen aan de opgieting, dan raden wij je aan om je tijdig naar de Opgietsauna te begeven.

Klankschaalsessies


Geniet van de rustgevende klanken die vrijkomen bij het bespelen van Tibetaanse klankschalen. Een klankschaalsessie is een ontspannende ervaring en vermindert stress. Na afloop voel je je als herboren!
De klankschaalsessies bij de Zwaluwhoeve vinden plaats in Klankschaalruimte. Wil deelnemen aan een klankschaalsessie, dan dien je deze bij de receptie te reserveren of via onze website.

Reserveer direct jouw Klankschaalsessie

Ontdek ook onze betaalde rituelen


TREATMENTS® geurenreis Hot & Cold

  • Opgieting met unieke geurenbeleving
  • Unieke sauna beleving
  • Milde opgietsessie, geschikt voor beginners

Vanaf 3. 95p.p.

Reserveren Meer info

Bekijk al onze wellness rituelen

Binnenkort meer. Houd de website in de gaten!

Reserveer jouw dagje wellness