Wellnessrituelen


Opgietingen en rituelen bij de Zwaluwhoeve


Een dagje sauna is niet compleet zonder dat je één of meerdere sauna rituelen hebt beleefd. Bij de Zwaluwhoeve kan je dagelijks genieten van een aantal sauna rituelen. Woon één van de gratis opgietingen (ook wel Aufguss of Löyly genoemd) bij, of geniet van Tibetaanse klankschalen tijdens een klankschaalsessie. Wil je deelnemen aan één van deze sessies? Vraag op de dag van jouw komst naar de beschikbare tijden.

Reserveer een ritueel

Opgieting

Geniet van de warme deken hete lucht die op je neerdaalt tijdens een opgieting... De saunameester zorgt voor complete ontspanning tijdens één van de vele opgietsessies bij de Zwaluwhoeve. Wil je deelnemen aan de opgieting, dan raden wij je aan om je tijdig naar de Opgietsauna te begeven. Naast de reguliere opgietingen worden er ook betaalde geurenreizen (opgieting) aangeboden. 

Tijden Opgietingen

12:00 uur Reguliere opgieting Opgietsauna
13:00 uur Geurenreis Lavendelsauna
13:30 uur Reguliere opgieting Opgietsauna
15:00 uur Reguliere opgieting Opgietsauna
15:30 uur Geurenreis Lavendelsauna
16:30 uur Reguliere opgieting Opgietsauna
17:00 uur Geurenreis Lavendelsauna
19:30 uur Reguliere opgieting Opgietsauna
21:00 uur Reguliere opgieting Opgietsauna

Klankschaalsessie

Geniet van de rustgevende klanken die vrijkomen bij het bespelen van Tibetaanse klankschalen. Een klankschaalsessie is een ontspannende ervaring en vermindert stress. Na afloop voel je je als herboren! Wil deelnemen aan een klankschaalsessie, dan dien je deze bij de receptie te reserveren of via onze website.

Reserveer direct