Eten & drinken


Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Vanaf 10.00 uur ben je welkom in ons restaurant voor koffie of thee met gebak. Kies van 12.00 tot 21.00 uur uit één van de heerlijke hoofdgerechten in ons zelfbedieningsrestaurant. Na die tijd nog zin in een hapje of drankje? We maken je tot 21:30 uur graag nog blij met een bittergarnituur, breekbrood of een lekker gebakje. Na 21:30 uur is onze keuken gesloten, maar kan je nog wel terecht voor een verfrissend drankje tot 22:00 uur.

Is reserveren in het restaurant verplicht?

Het is niet mogelijk om vooraf te reserveren voor het restaurant. Je kan ter plaatse bekijken of er plek is en dan kan je gewoon plaatsnemen.

Kan ik bij het resort lunchen of dineren als ik een allergie heb?

Het is mogelijk om tijdens jouw dagje wellness bij ons resort te lunchen en/of te dineren. Kijk op onze website voor meer informatie over het restaurant.

Heb je een gluten, lactose of andere allergie? Je kan dit het beste ter plaatse aangeven bij één van de koks zodat je correct geïnformeerd kan worden.

Wat voor gerechten kan ik in het restaurant bestellen en wat is de prijs?

Je kan in ons restaurant terecht voor smakelijke gerechten zoals een lekkere snack tussendoor, lunch- en dinergerechten. Bekijk alvast de menukaart voor dé perfecte voorbereiding op jouw dagje wellness.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen consumptie te nuttigen in ons resort. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.