Familiedagen


Voor wie is familiedag?

Onze Sauna Familiedagen zijn speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma A en B. Kinderen tot en met 18 jaar moeten altijd onder begeleiding van een volwassene zijn. Ook zonder kinderen ben je op de familiedagen van harte welkom.

Is het dragen van badkleding verplicht op familiedag?

Het is verplicht om badkleding te dragen op familiedag. Op de reguliere saunadagen is het niet toegestaan om badkleding te dragen.

Hoe boek ik een familiedag?

Je kan een familiedag reserveren met een regulier arrangement, entree of een e-ticket verzilveren. We bieden op deze dag ook een voordelig familiedagentree of -arrangement aan om jouw familiedag compleet te maken. Elk arrangement is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat zowel volwassenen als kinderen een onvergetelijke tijd hebben. Per persoon boek je een arrangement, kinderen boeken dus ook een entree of arrangement.

Wanneer is het familiedag?

Op de familiedagen zijn er aangepaste openingstijden. We zijn deze dagen geopend van 10:00 tot 21:00 uur. Op verschillende woensdagen in juli en augustus vinden de familiedagen plaats.

Bekijk familiedagen