Ik kies voor een badkledingdag


Wat leuk dat jij kiest voor een saunadag in combinatie met badkleding. De Zwaluwhoeve biedt maandelijks meerdere badkledingdagen aan. Ga voor één van de Summerdeals en profiteer van veel voordeel. Natuurlijk hebben de badkledingdagen zo zijn voordelen, ontdek deze direct! 

Ontdek de Summerdeals

Kom heerlijk afkoelen in de baden en warm op in de sauna's. Dit kan allemaal tijdens jouw dagje zomerwellness. Kies één van de Summerdeals voor een voordelig dagje wellness. 

Ontdek jouw voordeel op badkledingdagen

Wist je dat de Zwaluwhoeve binnenkort nog meer badkledingdagen per maand heeft? Bekijk alle badkledingdagen in 2019 en ontdek op welke badkledingdag jij kan komen. Kom nu heerlijk afkoelen met badkleding en ontdek nog meer voordelen.

Ideale eerste saunabeleving

Ben je van plan om voor het eerst naar de sauna te gaan? Kies dan voor een badkledingdag. De drempel is lager tijdens deze dagen en je kan ontdekken hoe lekker je kan ontspannen tijdens een saunadag. 

Voel je meer op je gemak

Mensen voelen zichzelf meer op hun gemak met badkleding aan. Op de badkledingdagen houd je je badkleding aan in alle faciliteiten. Het is de hele dag verplicht om badkleding te dragen, alleen op de badkledingdagen is badkleding toegestaan.

Samen met een vriend of vriendin

Wil je vriend of vriendin liever niet bloot? Kies dan voor een badkledingdag zodat je toch met jouw saunamaatje kan genieten van een heerlijk dagje ontspanning. 

Ontdek ook een dagje wellness zonder badkleding

Meer informatie