Naar de sauna in badkleding


Wat leuk dat jij kiest voor een saunadag in combinatie met badkleding. Zwaluwhoeve biedt maandelijks meerdere badkledingdagen aan. Ga voor één van de acties en profiteer van veel voordeel. Natuurlijk hebben de badkledingdagen zo zijn voordelen, ontdek deze direct! 

Ontdek jouw voordeel op badkledingdagen

Wist je dat Zwaluwhoeve het resort met de meeste badkledingdagen van Nederland is? Bekijk alle badkledingdagen en beslis op welke dag jij wilt komen. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor een dagje wellness in badkleding.

De ideale eerste saunabeleving

Ben je van plan om voor het eerst naar de sauna te gaan? Kies dan voor een badkledingdag. De drempel is lager tijdens deze dagen en je kan ontdekken hoe lekker je kan ontspannen tijdens een saunadag. 

Voel je meer op je
gemak

Mensen voelen zichzelf meer op hun gemak met badkleding aan. Op de badkledingdagen houd je je badkleding aan in alle faciliteiten. Het is de hele dag verplicht om badkleding te dragen, alleen op de badkledingdagen is badkleding toegestaan.

Samen met een vriend of vriendin

Wil je vriend of vriendin liever niet bloot? Kies dan voor een badkledingdag zodat je toch met jouw saunamaatje kan genieten van een heerlijk dagje ontspanning. 

Ontdek jouw deal

After Work

Vanaf 34. 50p.p.

Meer info Reserveren

Duo Relax

Vanaf 71. 95p.p.

Meer info Reserveren

Ontdek ook een dagje wellness zonder badkleding

Meer informatie