Ik kies voor een badkledingdag


Wat leuk dat jij kiest voor een saunadag in combinatie met badkleding. Zwaluwhoeve biedt maandelijks meerdere badkledingdagen aan. Ga voor één van de acties en profiteer van veel voordeel. Natuurlijk hebben de badkledingdagen zo zijn voordelen, ontdek deze direct! 

Ontdek jouw deal

Wellness Seizoen Special

Vanaf 39. 00p.p.

Meer info Reserveren

Ontdek jouw voordeel op badkledingdagen

Wist je dat Zwaluwhoeve binnenkort nog meer badkledingdagen per maand heeft? Bekijk alle badkledingdagen en ontdek op welke badkledingdag jij kan komen. Kom nu heerlijk afkoelen met badkleding en ontdek nog meer voordelen.

De ideale eerste saunabeleving

Ben je van plan om voor het eerst naar de sauna te gaan? Kies dan voor een badkledingdag. De drempel is lager tijdens deze dagen en je kan ontdekken hoe lekker je kan ontspannen tijdens een saunadag. 

Voel je meer op je
gemak

Mensen voelen zichzelf meer op hun gemak met badkleding aan. Op de badkledingdagen houd je je badkleding aan in alle faciliteiten. Het is de hele dag verplicht om badkleding te dragen, alleen op de badkledingdagen is badkleding toegestaan.

Samen met een vriend of vriendin

Wil je vriend of vriendin liever niet bloot? Kies dan voor een badkledingdag zodat je toch met jouw saunamaatje kan genieten van een heerlijk dagje ontspanning. 

Ontdek ook een dagje wellness zonder badkleding

Meer informatie