Ervaar een dagje wellness zonder badkleding


Op een reguliere saunadag (zonder badkleding) kan je perfect afkoelen deze zomerse dagen. Ontdek nog meer voordelen van een saunabezoek zonder badkleding. Combineer een dagje zomerwellness met een speciale aanbieding voor jou.

Ontdek jouw voordeel op een dagje wellness zonder badkleding

Een saunadag zonder badkleding heeft meerdere voordelen. Zoals eerder benoemd kan je tijdens de zomerse dagen streeploos bruinen. Maar wist je ook dat je zonder badkleding beter kan opwarmen en afkoelen? Bekijk direct jouw voordeel.

Het gehele jaar streeploos zonnen

Tijdens de zomerse dagen kan je in de prachtige tuin van Zwaluwhoeve streeploos zonnen. Hoe fijn klinkt dat! Neem plaats op één van de ligbedden, ga lekker liggen in een hangmat of plof neer op een zitzak op het Zwaluwhoeve Beach.

Je krijgt het minder snel koud

Badkleding blijft vaak lang nat wanneer je in een bad bent geweest. Wanneer je bloot bent ben je sneller droog en heb je het niet zo snel koud. Daarnaast blijft je badjas langer droog omdat je geen badkleding aan hebt. 

Warming-up & cooling-down

Zonder badkleding kan je lichaam beter opwarmen in de sauna's. De warmte wordt dan beter opgenomen. Na een saunaronde kan je goed goed afkoelen. Dit in tegenstelling tot de badkledingdagen. Dan heb je badkleding aan en kan je minder goed afkoelen. 

Speciaal geselecteerd voor jou

Wij hebben voor jou als saunaganger naast een ruime keuze aan arrangementen. Zo kan je voordelig genieten van een heerlijk dagje wellness. Wacht niet te lang en profiteer snel van een van onze geweldige acties!

Duo Relax

Vanaf 71. 95p.p.

Meer info Reserveren

After Work

Vanaf 34. 50p.p.

Meer info Reserveren

Wil je toch liever op een badkledingdag komen?

Ontdek dan de badkledingdagen

Meer informatie